Відкриття нового ресторану у Black Sea Central

13.06.2023

Ми раді оголосити про нове доповнення до нашого чудового готелю Black Sea на вулиці Рішельєвській 59 – відкриття нашого нового ресторану на другому поверсі! Цей стильний та затишний заклад стане ідеальним місцем для вашого кавового перериву, бізнес-ланчів, обідів та вечерь у самому серці міста.

Наш ресторан пропонує унікальне поєднання відмінного сервісу, витончених страв і неперевершеної атмосфери. Наші шеф-кухарі з великою вправністю готують страви зі свіжих та високоякісних інгредієнтів, враховуючи смаки та уподобання наших гостей. Ми пропонуємо різноманітне меню, щоб задовольнити найвибагливіші смаки та бажання.

Наші зали ресторану також ідеально підходять для проведення банкетів, корпоративних заходів та інших особливих подій. Незалежно від того, чи шукаєте ви місце для проведення ділової зустрічі або святкуєте особливу подію, наші просторі зали та професійна команда обслуговування гарантують вам незабутній досвід.

Не забудьте, що наші менеджери завжди готові прийняти ваш запит та відповісти на всі ваші питання. Якщо у вас є питання щодо резервації столика, організації банкету або будь-яких інших питань, будь ласка, зв’яжіться з нами за наступним номером телефону +38 095 803 88 81. Ресторан працює з 7:30 до 20:00.

Запрошуємо вас відвідати наш новий ресторан і насолодитися чудовими стравами, чудовою атмосферою та високим рівнем обслуговування. Готель Black Sea Central завжди прагне надати нашим гостям незабутній досвід перебування, а відкриття ресторану – ще один крок у цьому напрямку.

Цей допис стосується готелів

вулиця Рішельєвська, 59, Одеса, Одеськ...