Година Землі

22.03.2024

Година Землі (Earth Hour) проходить щороку в останню суботу березня.
Увечері всі небайдужі вимикають світло на одну годину, але насправді подія виходить далеко за межі цього символічного дійства.

У 2024 році Година Землі відзначається 30 березня.
Споріднені події:

✔️ Міжнародний день Матері-Землі
✔️ Всесвітній день селфі Землі
✔️ Всесвітній день Землі

Участь містян в першій Годині Землі очікувалася на рівні 20-30 тисяч, але в заході взяли участь більше 2-х мільйонів людей, тобто 56% мешканців Сіднея. Однією з причин такого успіху вважають легкість приєднання до акції та можливість самостійно контролювати її перебіг у себе вдома. В 2008 році Година Землі вже стала подією світового масштабу — вона охопила всі континенти, більш ніж 370 міст та 18 часових поясів.

Наразі в Годині Землі щорічно беруть участь 190 країн, і ця акція стала наймасовішим екологічним рухом в світі. Щороку все більше людей та підприємств приєднуються до заходу, символічно віддаючи свій голос за підвищення енергоефективності та розумне споживання ресурсів.

Earth Hour takes place every year on the last Saturday of March.
In the evening, everyone who cares turns off the lights for one hour, but in reality the event goes far beyond this symbolic action.

In 2024, Earth Hour will be celebrated on March 30.
Related events:
✔️ International Mother Earth Day
✔️ World Earth Selfie Day
✔️ World Earth Day

Година Землі (Earth Hour) проходить щороку в останню суботу березня. Увечері всі небайдужі вимикають світло на одну годину, але насправді подія виходить далеко за межі цього символічного дійства.

У 2024 році Година Землі відзначається 30 березня. Споріднені події: ✔️ Міжнародний день Матері-Землі ✔️ Всесвітній день селфі Землі ✔️ Всесвітній день Землі